• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Zaden en bollen

Met een grote diversiteit aan zaden, van de meest uiteenlopende plantensoorten, kunt u een vrolijke en kleurrijke tuin creëren. Voor fleurige perkplanten kunt u gaan zaaien, maar ook voor snijbloemen van eigen kweek. Voor in de moestuin je eigen groente kweken, en in het voorjaar sfeervolle weidebloemmengsels die voor de vrolijke kleuren zorgen.

Naast zaden zijn er ook volop bollen. De bollen zijn onder te verdelen in zomerbollen en voorjaarsbollen. De zomerbollen worden geplant in april-mei, en de voorjaarsbollen in oktober-december. In deze periodes zijn de bollen dan ook volop verkrijgbaar in onze winkel. Voorbeelden van voorjaarsbollen zijn onder andere Narcissen, Krokussen, Tulpen en Hyacinten. Met zomerbollen kan men denken aan Gladiolen, Dahlia’s en Anemonen.                                                                                             

Design by Pagemaker