• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Waterplanten

Waterplanten zijn een must in de vijver. Waterplanten kunnen worden onderscheiden in twee verschillende soorten, namelijk moeras- en oeverplanten, en echte waterplanten. Het verschil is dat moeras- en oeverplanten zich bevinden in vochtige gebieden, die zich zowel aanpassen in periodes van droogte, en periodes van onderdompeling. Daarentegen is de echte waterplant alleen maar te vinden onder water. De beste tijd om een waterplant te planten is mei-juni, het aanbod van de planten is dan groot en het water goed op temperatuur. Zuurstofplanten zijn van belang voor het zuiveren van het water en het verzorgen van voldoende zuurstof.                                                                                             

Design by Pagemaker