• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Tuinhout

Met tuinhout kunt u uw tuin op verschillende manieren totaal veranderen. Voor privacy is een schutting bijvoorbeeld zeer geschikt. U kunt een overkapping creëren over uw terras of veranda, of u maakt een sierlijke pergola. Wat u ook bedenkt, met ons kwalitatieve tuinhout kunt u uw project goed uitwerken.  

Naast los tuinhout hebben wij ook tuinmeubilair. Voornaamste aanbod hierin zijn verschillende modellen zitbanken, picknicktafels (zowel rond, vierkant als rechthoekig) en tafels. Voor de overige aankleding hebben wij ook houten bloembakken.

Ligt uw gewenste product niet bij ons in de winkel, dan kunnen wij alsnog proberen uw gewenste product te bestellen.                                                                                             

Design by Pagemaker