• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Tuingereedschap

Om uw tuin te onderhouden heeft u goed tuingereedschap nodig. Daarom bieden wij kwaliteitsgereedschap aan voor ieder doeleind. Wat dacht u van een sneeuwschuiver in de sneeuwvolle winters? Een schoffel om uw tuin onkruidvrij te houden, een bladhark om uw blad te vegen en een snoeischaar om uw planten bij te snoeien.

Bewatering van uw planten kan op de ouderwetse manier met een gieter. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een sproeisysteem/druppelsysteem in uw tuin. Losse onderdelen als koppelstukken voor uw sproeier zijn daarbij verkrijgbaar.

Zoekt u voor uw klussen bescherming van uw handen? Dan kunt u kiezen uit leuke vrolijke handschoenen dat past bij iedere klus.

Kortom, voor elke klus bieden wij goed gereedschap.                                                                                            

Design by Pagemaker