• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Grond en meststoffen

Met grondstoffen worden verschillende soorten grond bedoeld. Van de normale potgrond, turfgrond tot tuinaarde. Tegenwoordig zijn er steeds meer speciale soorten bijgekomen die individueel de juiste voeding bevatten voor de betreffende plant. Hierdoor krijgt de plant de stoffen die het nodig heeft, waardoor het resultaat optimaal is. In ons tuincentrum beschikken wij over de juiste grond voor in uw tuin, of voor uw plant. Hierbij kunnen wij u uiteraard adviseren.

Daarnaast zijn er verschillende meststoffen om uw tuin te versterken in groei en bloei. De stoffen zorgen voor een versterking in het natuurlijke proces in uw tuin, waardoor zowel de productie als de bescherming van de plant beter wordt.

Vraag om advies voor het juiste mestadvies in uw tuin.                                                                                             

Design by Pagemaker