• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Gewasbescherming

Heeft u last van onkruid, luizen, mos, schimmels, groene aanslag, mieren, slakken, insecten en andere ongemakken? Wij bieden voor vele problemen in en rond de tuin een effectieve en natuurlijke oplossing. Voorkomen is beter dan genezen. Met een assortiment aan effectieve gewasbeschermingsmiddelen voor verschillende ziektes en plagen kunt u weer genieten van uw ziekte- en plaagvrije tuin.

Bestrating

Om uw tuin sierlijk te verharden, beschikken wij over verschillende grind- en splitsoorten in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor de meest voorkomende witte grindsoorten, of misschien dat uw voorkeur uitgaat naar wat meer exclusievere soorten.

Daarnaast kunt u ook voor speelzand en brekerzand bij ons terecht.                                                                                             

Design by Pagemaker