• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Groente en fruit

Wat is er nou lekkerder en mooier dan fruit uit je eigen tuin? Je eigen appels en peren plukken van de boom, en de bessen en bramen van de struiken. Wij zijn ruim geassorteerd in zowel klein- als grootfruit; van appels tot vijgen, en van aardbei tot zwarte bes.

Naast fruit is groente een trend in Nederland. De moestuinen worden weer volop gebruikt, en niets is heerlijker dan je eigen biologische groente die je zelf hebt gekweekt. Gebonden aan het seizoen beschikken wij over een ruim assortiment groenteplanten, gevarieerd van verschillende soorten sla, tot tomaten en komkommers.

Om de maaltijd nog smakelijker te maken zijn er ook volop uiteenlopende soorten kruiden verkrijgbaar. De rijke smaak van een basilicum, of gaat u toch voor mint? Een aantal kruiden overleven onze zachte winters zoals bieslook en munt, andere kruiden moeten elk voorjaar opnieuw gezaaid of geplant worden.

                                                                                             

Design by Pagemaker