• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Éénjarige planten

Elk jaar hebben wij volop keuze uit tientallen eenjarigen. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, zowel in de volle tuin als in een balkonbak of pot. Zorg voor voldoende voeding wanneer deze planten in een balkonbak/of pot komen. Het aanbod begint vroeg in het voorjaar en houdt aan tot ver in het jaar. Violen, petunia’s en begonia’s zijn slechts het begin. Met veel aparte soorten is het zeker de moeite waard om de eenjarige planten te zien bloeien.                                                                                            

Design by Pagemaker