• Ontdek de helleborus!
 • Contact
  Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. U vind ons in Eefde, komende vanaf Zutphen (N348), bij de kerk 2 maal rechtsaf, vervolgens de borden volgen en u bent er!
 • Binnen
  Voor binnen hebben wij vele kamerplanten die passen bij allerlei huisstijlen.
  Daarnaast bieden wij een leuk assortiment aan accessoires, potterie, glaswerk, cadeauartikelen en meer, om uw huis van binnen sfeervol te maken.
 • Snijbloemen
  Wij bieden verse snijbloemen in zowel zelfgemaakte boeketten, of u kunt uw eigen
  boeket terplekke samenstellen.
  Seizoensgebonden vind u de juiste kleuren die uw huis weer volledig opvrolijken.
 • Buiten
  Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een breed assortiment aan buitenplanten en buitenartikelen. Seizoens- en trendgebonden zorgen wij voor het juiste aanbod in planten en artikelen, zodat u kan vinden wat u zoekt.

Bomen en struiken

In ons aanbod vind u bomen en struiken in alle soorten en maten. Bomen kunnen meerdere functies vervullen in uw tuin. Zo kunt u een boom in uw tuin planten voor meer aankleding of versiering. U kunt een boom planten voor de vruchten die u er van kunt plukken, of als herdenkingsboom. In de warme zomers zijn bomen ook nog zeer geschikt voor het creëren van schaduw. Een bijkomend voordeel is dat veel bomen verschillende soorten vogels aantrekken in uw tuin.

Struiken (heesters) worden in tegenstelling tot bomen niet hoog. Het is een houtige plant dat zich direct boven of gedeeltelijk in de grond vertakt. Dit kan een voordeel zijn voor de inrichting voor uw tuin. Struiken zijn zeer geschikt voor het sieren van uw tuin.

Zoekt u een boom of struik voor in uw tuin, maar weet u niet wat het meest geschikt is? Vraag ons om advies.                                                                                            

Design by Pagemaker